Voor-elkaar

27

jun '17

Wat statistieken.

Om u op de hoogte te houden van het aantal bezoekers, hebben we onze statistieken geraadpleegd.
Misschien is het aardig om te weten hoeveel mensen de voor-elkaar website bekijken. Wat het gemiddeld aantal bezoekers is geweest.

Afgelopen week hadden we een gemiddeld aantal bezoekers van 343. Dat zijn bijna 50 mensen die dagelijks te site checken, zoals dat in populair Nederlands heet. Niet onbelangrijk, omdat er dagelijks nieuwe leden bijkomen. Hun profiel staat dan even op de homepagina in de spotlights.

Maar kijken er ook Nederlanders en Vlaming vanuit het buitenland?

De meeste bezoekers komen uit Nederland, gevolgd door Portugal, België, Frankrijk en Spanje. Voor-elkaar heeft veel buitenlandadressen. Een mooi aanbod. Dat horen we ook van leden die zijn overgestapt van andere (commerciële) oppaswebsites naar voor-elkaar.

En hoe is de verhouding oppassers / oppasadressen?

Al jaren is dat ongeveer gelijk.
Op de 100 oppaszoekers zijn er 106 oppassers.

Mensen vragen ons wel eens of er genoeg reacties komen op de verzoeken. Oppassers willen weten of ze wel een kans maken een aardig adres te vinden.
Veel oppasadressen hebben vaker dan 1 keer een huisoppas nodig, gaan meerder keren per jaar op vakantie. Niet alle oppassers kunnen altijd, terwijl er ook ‘professionals’ zijn die bijna het hele jaar door in binnen- en buitenland oppassen.

Onderstaand citaat uit een bericht van een terugkerende oppaszoeker illustreert dat goed.
“….We waren al eens lid. Er zijn nog steeds mensen van enkele jaren geleden die op ons huis passen en waar we dankzij voor-elkaar bevriend mee zijn geraakt! Via voor-elkaar zijn er ook terugkerende oppassers die op ons huis en de poes passen. Onze vaste oppassers kunnen niet altijd en daarom zoeken we extra terugkerende oppassers….”