Voor-elkaar

22

mei '20

Soms komen wij initiatieven tegen die passen binnen de voor-elkaar formule. Vergelijkbare websites die iets proberen te doen voor het welzijn van onze (huis)dieren.
Zo ook de stichting Dierenlot, neem eens een kijkje op https://www.dier.nu/

Wat is DierenLot?

Nog veel te veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. Zij vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden, zoals de dierenambulances.

Samen met Stichting Dierenlot kunt u dieren in nood helpen!
Met uw steun kunnen zij bijvoorbeeld oude hokken vervangen of buitenrennen voor een asiel opknappen. Ook kunnen ze bij acute nood, bijvoorbeeld een brand, binnen enkele dagen, steun geven dankzij uw donatie.
Voor nog geen € 1,85 / maand helpt u DierenLot.
Doe het niet voor ons maar VOOR-ELKAAR!
Ook wij zijn donateur, doe u ook mee?