Voor-elkaar

Laten we van 2021 het jaar van het Europese herstel en hoop maken

27

dec '20

Hierbij willen wij u allen een gezond 2021 wensen. Andere jaren was dit een gewone wens, afgelopen jaar heeft het een extra inhoud gekregen.

Corona zorgde er onder andere voor dat reizen niet of nauwelijks meer mogelijk was. Het maakte dat voor-elkaar het moeilijk had. Minder nieuwe aanmeldingen, maar met het vertrouwen van de leden hebben we 2020 overleefd. Onze oprechte dank voor uw steun en we hopen -en gaan ervan uit- dat het nieuwe jaar weer nieuwe reizen, weer vakantieplannen toestaat.

Gisteren schreef Ursula von der Leyen , voorzitter van de Europese Commissie het volgende:

“Vandaag is de leveringsdag en morgen beginnen we met vaccineren door de hele Europese Unie. Binnenkort hebben we nog meer vaccins, zodra die veilig en effectief zijn bevonden.”

“Met de vaccinaties kunnen we weer richting een normaal leven. Als er genoeg mensen zijn ingeënt kunnen we weer reizen, onze families bezoeken en weer normale vakanties vieren waar we allemaal aan toe zijn.”

“Maar tot die tijd moeten we voorzichtig blijven. We moeten onszelf en onze geliefden beschermen tegen het virus. Laten we van 2021 het jaar van het Europese herstel en hoop maken.”

Hoop doet leven!!!
Met veel groeten, het voor-elkaar team