Voor-elkaar

07

okt '19

We zijn er klaar voor. Na 10 jaar voor-elkaar hebben we de site een flinke upgrade gegeven. Het gebruiksgemak vergroot, meer functionaliteiten toegevoegd en de laadsnelheid van de pagina´s verhoogd.

Een toegevoegde functie waar we zelf erg enthousiast over zijn is de vermelding van het aantal oppasadressen per land in het uitklapmenu. Zo ziet u direct of er in het land van uw keuze oppaszoekers geregistreerd staan.

Verder hebben we, naar aanleiding van ledenverzoeken (we luisteren naar u), de oppasadressen geordend naar actualiteit. Voorheen kwamen de nieuwste leden aan het eind van de overzichtslijsten. Nu ziet u deze oppasadressen op pagina 1. Dat scheelt een hoop scrollen, veel zoeken. Kortom, het is nu eenvoudiger een geschikte klik te vinden.

De oppassers blijven staan zoals het was. Waarom? Wij belonen onze vaste ‘klanten’. Oppassers stijgen in het overzicht en krijgen dus een hogere ranking wanneer zij jaarlijks hun lidmaatschap verlengen.


De mogelijkheid Alleen actieve adressen tonen bestond al.
Nu is de site zo geprogrammeerd dat de nieuwste en recentste adressen als eerste worden getoond.
Wanneer de oppasdata worden geactualiseerd door de leden zelf (waar we heel gelukkig van worden overigens) staan deze adressen bij elkaar gegroepeerd. Dit is bovendien een fijne manier voor SPOED-zoekers om oppassers snel te kunnen informeren.

We hopen dat ook u tevreden bent over de aanpassingen zover.
We doen het uiteindelijk voor-elkaar !