Voor-elkaar

30

dec '23

dierenoppassers

Eind van dit jaar hebben we een belangrijke beslissing genomen. Misschien niet goed voor de financieren, maar wel in het belang van de website. En dus in het belang van de leden.

Het aantal nieuwe oppasadressen steeg harder dan verwacht. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, het laat zien dat voor-elkaar zicht rond spreekt. Maar we beogen een harmonieuze verdeling tussen oppasadressen en oppassers om zo vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen.

Daarom hadden we een tijdelijke stop voor oppasadressen ingesteld, omdat de verhouding aantal oppassers ten opzichte van aantal oppasadressen niet evenredig meer was. We moesten dus mensen teleurstellen en vertelleen dat we pas weer begin 2024 nieuwe registraties toestaan.
Om deel te nemen kunt u zich via de pagina registreren als voor-elkaar oppas.

Zoals ook op de homepagina staat (zie screenprintje) “Voor-elkaar heeft net zoveel oppassers als oppasadressen gepubliceerd. Dat geeft een harmonieuze verhouding aan zoekresultaten. Geen overkill van oppassers die de adressen overspoelen met verzoeken, zoals wel bij andere websites.

En het heeft gewerkt, voor-elkaar heeft weer praktische net zoveel adressen als oppassers.


We wensen hierbij alle leden
en de toekomstige aanmelders van voor-elkaar
een heel fijn nieuw oppasjaar voor 2024.