Voor-elkaar

22

okt '21

copyright Dibevo

Brancheorganisatie Dibevo publiceert op hun site onderstaand bericht.
We vonden het wel aardig dit artikel te delen op voor-elkaar.

Het jaar 2020 was in vele opzichten een bijzonder jaar, ook voor veel huisdiereigenaren. Huisdieren geven steun en troost aan hun eigenaren in moeilijke tijden en door de coronacrisis kan er meer tijd met het huisdier worden doorgebracht. Uit het huisdierenpopulatie-onderzoek dat brancheorganisatie Dibevo en de Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG) jaarlijks laten uitvoeren, blijkt dat het huisdierbezit tijdens de coronacrisis flink is toegenomen.……

In 2020 kwam ‘vakantie’ nauwelijks voor in het vocabulaire van huisdierbezitters. Mensen bleven veelal thuis, waardoor professionele dierverzorgers als dierenpensions en hondenuitlaatservices weinig klandizie hadden…….

Ook voor-elkaar zag dat het website bezoek minder was dan de afgelopen jaren. Gelukkig bleven de trouwe leden actief en kwamen er toch ook nieuwe oppassers en oppaszoekers bij.
We hopen en verwachten dat 2022 weer ‘normaal’ gaat worden en alle dierenliefhebbers elkaar weer weten te vinden op het voor-elkaar netwerk.

copyright Dibevo 2021