Photo

  • 6 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven

Wie

Wiebe en Irene, wij kennen elkaar al langer dan we samen zijn. Wiebe is bioloog, bezig met thuisopleiding dierenarts assistent. Werkt in dagelijks leven als IT'er middels thuiswerken. Irene is werkzaam als logopedist en pedagoog, gespecialiseerd in stotterproblematiek.

We hebben opgepast op huizen in kennissenkring, en van familie, veelal boerderijen met dieren. We hebben in woongroepen gewoond, en meest recentelijk samen met anderen op een boerderij met biologisch tuindersbedrijf in de beemster. Deze boerderij is helaas door brand getroffen. Wij hebben besloten naar Arnhem te verhuizen en hebben daar een huis gekocht.

We zouden het heerlijk vinden voor de aanstaande overbruggingsperiode een plek te vinden omringd door tuinen en dieren. We zijn beide harde werkers en genieten erg van het werk dat een dergelijke locatie vraagt. Op de boerderij werkten we allebei veel buiten, hebben daar ook een hond en kat gehad. Paarden weten we iets minder van, maar zijn we niet bang voor. Allebei wel vaker paard gereden op reis.

Wat

Omdat we in een gekke periode zitten en op een niet zo fijne tijdelijke plek totdat we 1 augustus de sleutel krijgen van ons nieuwe huis, zoeken we iets voor langere tijd. We zoeken dus iemand die ons wil vertrouwen enkele maanden op hun huis te passen. Dat zou meteen een prachtige kans zijn om te laten zien dat we zeer zorgzaam en betrouwbaar zijn.

We zijn conformtabel op alle dieren te passen en kennen onze weg in de tuin.

Wanneer

Vanaf half april tot en met eind juli.