Photo

  • 3 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven
  • Ervaring met het verzorgen van paarden

Wie

Wij zijn Sanne (33) en Sebastiaan (36) en komen uit Haarlem. Wij wonen samen met onze drie katten en twee konijnen. Ook heeft Sanne een paard, maar die staat niet aan huis (dat is wel een toekomstdroom!). Wij vinden het leuk dat als we een weekendje weg gaan of wat langer op vakantie, dat we dan privé kunnen verblijven op een rustige locatie. Omdat we zelf ook diertjes hebben lijkt het ons leuk om ook op andere dieren te passen tijdens onze vakantie! Wij roken niet en houden echt van rust en natuur. Tijdens ons verblijf zullen we overdag en soms 's avonds weg zijn om een stadje in de omgeving te bezoeken of te wandelen, maar we vinden het ook leuk om daagjes thuis te zijn en met de dieren te knuffelen en spelen. Om dus gewoon echt tot rust te komen. Sanne past al meerdere jaren op drie vaste adressen met katten, rondom Haarlem.

Wat

Wij verblijven het liefst in een vrijstaande woning (of boerderij).

Wij vinden het leuk om op honden en katten te passen, knaagdieren, konijnen, vogels, kippen, schapen, geiten, paarden. Er zijn niet echt dieren uitgesloten zullen we maar zeggen, dus schroom niet om ons te benaderen als jouw dier niet in dit rijtje genoemd wordt 🙂

Medicijnen geven is geen probleem, pillen ingeven bij katten ook niet (mits de kat niet heel erg agressief reageert), wij hebben zelf een oudere kat met schildklierproblemen (en ondertussen ook hartproblemen en lastige stoelgang) dus we zijn het gewend om daar 2x daags mee in de weer te zijn en om de gezondheid nauwlettend te monitoren. Sanne heeft een jaar op de kinderboerderij gewerkt dus is bekend met de verzorging van allerlei dieren, en heeft ook de opleiding dier- en veehouderij en de master dierwetenschappen als kennis.

Paarden of andere dieren binnen- en buitenzetten, uitmesten, eventueel rijden/longeren, poetsen, vindt Sanne leuk om te doen, maar geef uiteraard zelf aan ons aan wat wel en niet mag en dat respecteren wij dan ook: alleen knuffelen en aandacht geven aan de paarden is ook leuk!

Wanneer

Wij kunnen af en toe weekendjes, en in overleg ongeveer 1 of 2 weken in de maanden mei, juni, juli en augustus 2020 zijn wij beschikbaar. Vanaf september wordt het wat lastiger, omdat Sanne nu zwanger is en uitgerekend is in oktober! Dat maakt ook dat we gewoon onze rust zullen pakken tijdens ons verblijf in jullie huis en gewoon lekker met de dieren in de tuin zullen zitten 🙂

Wel moeten wij dan zelf ook even op zoek naar een oppas voor onze eigen dieren, hopelijk ook via deze website!