Photo

  • 5 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven

Wie

Echtpaar van 57 en 58 jaar, per april 2018 gepensioneerd, werkverleden van hem: militair en diplomatiek, werkverleden van haar: jurist, notarieel en therapeute, zeer integer en betrouwbaar, veiligheidsbewust, alle rijbewijzen - motor ;-((, vriendelijk en gastvrij, onderhoudend, taalvaardig (Frans, Duits, Engels, Nederlands), liefhebbers van dieren en natuur, handig, praktisch en flexibel.

Wat

Op grond van onze avontuurlijke en sportieve instelling zijn we in voor grote en kleine oppasklussen in binnen- en buitenland. We schuwen niet om onze handen uit de mouwen te steken, dus ook karweitjes kunnen we aan. Momenteel zijn we vrij beschikbaar; er zijn (nog) geen andere verplichtingen. Onze voorkeur gaat uit naar gebieden waar de zon geregeld schijnt. Regen en bewolking kennen we wel uit het eigen land. We zijn woonachtig in Midden-Nederland en hebben weinig voorbereidingstijd nodig. Onze voorkeur voor dieren gaat uit naar honden, katten, schapen, koeien en paarden. Op het gebied van paarden hebben we echter (nog) geen ervaring. Geen voorkeur voor lange periodes babysitting gericht op kleine kinderen.

Wanneer

Beschikbaarheid zal worden gerelateerd aan de aard van de oppaslocatie. Hoe zonniger de bestemming, hoe langer wij beschikbaar zijn.