Photo

  • 1 week geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven

Wie

Beste mensen,
Samen met mijn man woon ik al 25 jaar op Curacao. Onze kinderen zijn er opgegroeid, maar inmiddels werken/studeren zij verspreid over Nederland. Wij bezoeken Nederland regelmatig, meestal blijf ik langer dan mijn man. Voor die periode zoek ik dan een oppashuis, waar ik de ene keer dichter bij de een zit en de andere keer dichter bij de ander, of juist centraal ten opzichte van alle drie (26, 25 en 22 jaar). Een eigen plek van waaruit ik de kinderen kan bezoeken, maar die ook voor hen een 'uitje' biedt en een gevoel van 'thuis'. Het is altijd gezellig dieren om me/ons heen te hebben, en heerlijk als er een tuin is om van te genieten en waarin ik bezig kan zijn.
Sinds ik drie jaar geleden het huizenoppasconcept heb ontdekt, is er geen fijnere manier om in Nederland met de kinderen samen te zijn.
U kunt ervan op aan dat u uw huis minstens zo schoon aantreft als dat het was bij vertrek en uw dieren verzorgd en geliefkoosd worden zoals u dat graag zou zien.
Ik ben benieuwd naar het volgende oppashuis.
Myriam Wismans

Wat

Oppassen op paarden heb ik nooit gedaan, maar ik sta er wel voor open, en ik houd niet van het gekraai van een haan. Verder vind ik alle dieren prima. Honden maximaal twee en poezen maximaal drie.

Wanneer

Van 17 juli t/m 31 oktober 2021, uitgezonderd 27 augustus t/m 14 september.