Photo

  • 3 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven

Wie

Ik, Miranda, ben een vrouw van 58 jaar jong. Ben zeer actief, wandel en fiets graag. Ik ben graag buiten en in de tuin aan het werk.
Vroeger heb ik 2 poezen gehad. Regelmatig word ik ( voor bekende ) ingeroepen als hondenuitlaat. En ook is de pomeriaan van mijn dochter vaak bij ons. Dus wat betreft ervaringen met honden en katten moet dat geen probleem zijn. Ik ben lief voor dieren. Heb respect voor de natuur.
Voor meer info kunt u mij altijd een bericht sturen want ik kan begrijpen dat u graag wilt weten wie bij u in huis komt.

Wat

Ik zoek huis met oppasdieren , honden, poezen, vogels, konijnen, cavia ect. Ik sta open voor de verzorging van grotere dieren , hier heb ik geen ervaring in. Ik kan bij u in huis komen voor af en toe 1 week of kortere periodes. Langere periodes kan ook maar dan wel in overleg. Nederland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland heeft mijn voorkeur. Ik werk in graag in de tuin dus mits het niet te zware klussen zijn kan ik ook uw tuin netjes houden. Alles in overleg. Soms ga ik alleen naar een oppasadres en soms gaat mijn man mee.

Wanneer

Vanaf nu direct beschikbaar.