Photo

  • 3 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring met het verzorgen van paarden

Wie

Ik ben Kees, man, geboren in 1960 op een boerderij in Noord-Holland.

Ik heb een veelzijdig leven achter de rug, daar ben ik blij om en trots op, en ik weet dat er nog veel bijzondere momenten in mijn leven zullen komen. Ik heb hierdoor ook veel levenservaring opgedaan. Ik voel mij thuis op het platteland en in de stad. Ik heb gewerkt op de boerderij, maar ook in de horeca in Amsterdam ( oa Deejay ), ik heb een radioprogramma gemaakt, ik handel in antiek en antieke bouwmaterialen, Ik rij op een trekker en zeil met een boot, ik ben sloper geweest en ik heb huizen gerestaureerd, ik ben met de auto door de Sahara getrokken en ik heb gefietst door de jungle, ik spreek engels, duits en een beetje frans ( ben helaas veel vergeten ), mijn grootste passies zijn geschiedenis, archeologie, architectuur, muziek / dansen, en de natuur in al zijn facetten, ( ik houd ook van tuinieren ). Ik heb altijd huisdieren gehad en verzorgd o.a. katten, honden, muizen, marmotten, vissen, konijnen, kippen. Op de boerderij hadden we koeien, schapen, varkens en een paard. Ook hadden we een moestuin en een boomgaard met diverse fruitbomen ). Ik kan timmeren, lassen, solderen, gas water & electra, metselen en schilderen. Ik kan ook sleutelen, tot op zekere hoogte.

Ik houd van eenvoud, ik heb moeite met de snelle jachtige en onpersoonlijke ( internet)maatschappij. Ik ben goed thuis op internet, omdat een mens niet meer zonder kan, en het heeft ook heel veel voordelen...edoch ik vind het jammer dat internet de sociale cohesie ondermijnt, althans dat is mijn mening. Ik ben erg gesteld op persoonlijke communicatie, smsjes en mailtjes zijn een magere afgeleide. Ik doe niet aan Facebook, Twitter, Appen etc.

Ik ben een levensgenieter, kan ook lekker koken, maar alcohol neem ik met mate, roken doe ik niet. Ik haat drugs ( en de drugsmaffia ! )

Wandelen, fietsen, klimmen en zwemmen houden mij fit en slank. Ik zit niet in mijn hoofd en maak mij niet te snel zorgen, voel mij wel zeer verantwoordelijk voor mijn omgeving en mijn werkzaamheden.

Wat

Ik ga in oktober 2019 voor een half jaar naar Portugal, ik zoek daar een oppas-adres, in ieder geval in Midden- en Noord-Portugal. Qua verblijf zoek ik niet iets bijzonders, maar ik heb het nodig om mij ergens thuis te voelen. Dat kan op heel verschillende plekken zijn, maar meestal gaat het wel om een huis of plaats met historie ! Liever geen nieuwbouw(wijk) met een IKEA interieur. Eventueel zoek ik ook in Nederland een oppas-adres. Ik heb een voorkeur voor katten en honden, maar ik houd van alle dieren. Ik houd ook van paarden, ik heb ook wel ervaring met verzorging van paarden, maar dat is van lang geleden. Rij-ervaring is ook beperkt. Maar ik leer snel.

Ik voel mij ook goed in een drukke omgeving, maar niet te lang. Als ik mij op een plek heel goed voel, kan ik daar heel goed een maand vertoeven, en misschien ook wel langer, maar omdat ik rondtrek vind ik het ook wel heel spannend om weer te verkassen. Ik ben graag in de nabijheid van stromend water, liefst de zee of een rivier.

Wanneer

Ik ben beschikbaar vanaf 22-11-2019 t/m 31 januari 2020. Ik heb mijn huis verkocht en ik ben nu bezig een woning te huren. Waarschijnlijk kan ik op 1 februari 2020 mijn nieuwe huis betrekken.