Photo

  • 3 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven

Wie

Janna en ik zijn beiden gepensioneerd. Ik, Jan, werkte bij de politie en Janna heeft altijd in de zorg gewerkt. Wij wonen in Hoensbroek (Zuid-Limburg). We hebben twee zonen, drie kleinzonen en een kleindochter. Zelf hebben we altijd dieren in en rond ons huis gehad, waaronder kippen, honden, vissen en volièrevogels. Door een ontmoeting in de Spaanse bergen met een met een wel heel bijzondere zwerfhond spraken we met elkaar af om iets te gaan doen voor deze dieren. In 2016 gingen we dan ook voor het eerst werken als vrijwilligers in een dierenasiel in Noord Spanje. In 2017 deden we hetzelfde in een groot asiel in Kroatië. Naast de dagelijkse schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden verzorgden en vertroetelden we de zwerfhonden en katten. We vinden het heerlijk om dieren te verzorgen en we hebben ervaren dat je er heel veel voor terug krijgt.
We pasten regelmatig op in een huis in Zeeland met 2 honden, 3 poezen, kippen, vissen, konijnen en meerdere volières met papegaaien en parkieten. Dit gebeurde tot volle tevredenheid van de bewoners.

Wat

Binnen- of buitenland. Als de oppaswoning in de buurt van een natuurgebied ligt heeft dit voor ons de voorkeur omdat we echte natuurliefhebbers en wandelaars zijn.

Wanneer

Het hele jaar door ook voor langere periodes. Niet beschikbaar vanwege oppassen/vakantie:
20 januari t/m 15 februari 2020