Photo

  • 7 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven

Wie

Mijn naam is Hugo, 55 jaar en ik ben een zeer ervaren en allround medewerker op quintas en campings. Meegewerkt op Monte Maravilhas in São Martinho das Amoreiras, Portugal. In de Alentejo. Daarvoor bijna 6 maanden op camping Pelinos, bij Tomar. Daarvoor was ik geruime tijd op La Lomilla, een olijvenboerderij in Andalucië, Spanje. Oh ja, tussendoor ook nog 'even' gewerkt in een hondenkennel in Zuid-Spanje, nabij Gibraltar.

Bij Monte Maravilhas heb ik ruim 7 weken op de BenB van de (Nederlandse) buurvrouw gepast. Met (moes)tuin onderhoud. Erg leuk om te doen en de verantwoordelijkheid te dragen.

Met mijn twee kompanen, mijn lieve hondjes Boy en Kees zijn altijd bij mij. Ze horen erbij als familieleden. Ze zijn zeer mens-vriendelijk. Everybody loves them.

Een lijstje van dingen die ik kan en gedaan heb:

- Loodgieterswerk: leidingen, koppelingen, kranen, montage, afwatering
- Timmerwerk: herstellen, bouwen, tafels, bakken, hondenhok
- Tuinonderhoud: grasmaaien, heggen snoeien, bomen snoeien, oogsten, planten, bewateren, waterkanalen, wegherstel
- Creatief werk: menu's maken, mozaïeken, aanwijsbordjes, logo's, decoraties
- Schilderwerk: gebouwen, houtwerk
- Zwembadonderhoud
- Dierverzorging: kippen, honden, katten, vogels
- Receptie: gasten ontvangen, inschrijvingen, rondleidingen, afrekenen
- Bar/restaurant: serveren, dekken, klantcontact, boodschappen doen
- Computerwerk: internet, websites, Office, bekabeling, hardware / software
- Schoonmaakwerk: huizen, sanitair
- Sociaal: omgang met de gasten, praatjes, helpen

Iets meer over mijzelf. Ik ben onderwijzer geweest en nu programmeur van software voor kinderen. Ik krijg soms opdrachten vanuit Nederland en overal waar Wifi is (en vrije tijd ; ), kan ik zo'n opdracht doen. Ik speel akoestisch gitaar. Ik hou erg van de natuur (ben daar ook graag) én van Portugal (ik heb zelfs al een NIF - voor de kenners - ), kunst, cultuur en geschiedenis. Schrijven vind ik fijn. Talen vind ik boeiend. Ik spreek mijn talen redelijk tot goed: Engels, Duits, Frans, wat Spaans en intussen wat Portugees.

Zonnige groet
Hugo, Boy en Kees

Wat

Het liefst wil ik in Portugal zijn. Ik was er al een tijd, maar wil er graag terug. Ik zoek een fijne plek om te zijn met mijn twee hondjes. In ruil mijn ervaring, verantwoordelijkheid en vaardigheden.

Wanneer

Op dit moment ben ik tot en met december 2018 aan het passen op een huis in de Alentejo. Maar vanaf januari, februari of maart 2019 ben ik nog vrij en zoekende.