Photo

  • 2 maanden geleden aangepast
Maak contact

Wie

Wij, Guus en Simone, zijn een stel van 60 (hij, met prepensioen) en 58 (zij, kraamverzorgster, niet meer werkzaam). We zijn zorgzaam, hebben respect voor andermans spullen en roken niet.
Inmiddels zijn wij sinds juli jl. huisdier-loos en hebben daardoor alle gelegenheid om op te passen op huis, haard en dieren.
Wij houden van dieren en zien ze als volwaardig gezinslid. We hebben veel ervaring met katten (altijd katten gehad, ook met extra zorg/medicatie). Ook honden zijn ons helemaal niet vreemd.
We zijn gewend om veel aandacht aan de beestjes te geven en zijn beschikbaar om in overleg op te passen voor periodes van enkele dagen tot meerdere weken.

Veel mogelijk in overleg.
Neem gerust contact op.
Kijk voor een indruk over ons ook op Instagram: guus4gever

Wat

We willen graag oppassen op huis (en tuin), haard en natuurlijk met name dieren. We kunnen met katten van allerlei pluimage en karakter overweg en schuwen dagelijks onderhoud niet zoals vacht en/of medicatie. Ook honden kunnen we goed handelen.
Daarbij schuwen we ook niet om de verzorging van andere dieren op ons te nemen als dat niet te specialistisch is (zoals paarden). Kippen, ezeltjes, schapen, vissen, konijnen en ander kleinvee moet zeker ook lukken.
We draaien onze handen ook niet om voor tuinonderhoud e.a.

Wanneer

We zijn altijd beschikbaar voor korte (afhankelijk van afstand) of langere periodes. Alles in overleg.