Photo

  • 2 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring met het verzorgen van paarden

Wie

Hallo! Mijn naam is Emma, een 29-jarige uit het Brabantse land (Tilburg), maar ondertussen alweer 9 jaar wonend in Utrecht. Samen met mijn vriend Jawad (21, Syrië), ben ik een grote dieren- en natuurliefhebber. Vroeger hebben wij thuis altijd katten, honden, cavia's en konijnen gehad. Helaas hebben wij (Jawad en ik) op dit moment niet de geschikte woonruimte voor dieren, maar onze grote toekomstdroom is om ooit een eigen woonboerderij(tje) te hebben waar we honden, kippen, varkens, katten (en paarden?) 'vrij' rond kunnen laten lopen 🙂 Mijn vriend Jawad is goed in tuinieren, en we zijn beiden niet bang om onze handen uit de mouwen te steken.

Wat

Wij zijn op zoek naar verschillende oppasadressen. Er kunnen meerdere dieren aanwezig zijn, maar 1 is ook genoeg. We houden allebei erg veel van honden, maar zoals hierboven genoemd hebben we ervaring met verschillende dieren. Naast het verzorgen van 'kleinere' dieren, heb ik 4 jaar paardgereden en een aantal jaren verzorg pony's gehad. Ook Jawad heeft ervaring met paardrijden en het verzorgen van paarden.

Wanneer

Wij zijn tijdens de vakantieperiodes beschikbaar. Deze zomervakantie zijn we niet meer beschikbaar, maar voor de herfstvakantie (19 t/m 27 okt) of kerstvakantie zijn we wel beschikbaar, in zowel Nederland als buitenland.