Photo

  • 17 uur geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven
  • Ervaring met het verzorgen van paarden

Wie

Wij, Cora en Henk zijn een 60+ stel, die nu alle tijd hebben om te reizen en te genieten van het leven. In ons werkzame leven hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van facilitair management en bedrijfsvoering in de gezondheidszorg. Wij spreken, behalve Nederlands, Engels en Duits ook een "petit peu" Frans.

Cora heeft als hobby altijd veel eigen dieren zoals paarden, honden, katten geiten, schapen, konijnen en kippen gehad. Ook heeft ze zelf paarden, Arabieren e pony's, minipaardjes en honden, Groenendaelers, gefokt. De paarden liepen vrij in de wei. Zelf geen paard gereden. Ze had een grote sier- en groentetuin met zwembad en sauna. Henk heeft altijd Newfoundlanders gehad. Dagelijks één of twee kruiwagens drollen per dag wegrijden is geen probleem, maar stallen uitmesten doen wij liever niet meer. We hebben wat foto's op deze site geplaatst van onze oppasadressen in Frankrijk.

Wij houden van het bourgondische leven en een grote hobby van Henk is koken. Ook lijkt het ons leuk om tijdelijk gastheer/gastvrouw te zijn in bijv. een B&B.

Wij zijn niet-rokers. We willen eventueel reiskostenvergoeding, dit is afhandelijk van de werkzaamheden en het seizoen.

Wat

Oppasadressen in het buitenland.

Wanneer

Het gehele jaar.