Photo

  • 3 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring met het verzorgen van paarden

Wie

Aangenaam! Wij zijn Coen & Anneloek, 33 en 35 jaar en wonend in Tilburg. Allebei roken we niet, zijn we rustig van aard en houden we er enorm van in de natuur te zijn.
Coen werkt bij Fontys Hogescholen in de IT en Anneloek bij de Universiteit van Tilburg als surveillant, terwijl ze ook doorzoekt naar haar ideale baan. We wandelen veel samen en vinden het leuk om de wereld te ontdekken. Coen kookt graag, is een echte IT-nerd, fietst lange afstanden en is een fervent wereldreiziger.
Anneloek zingt graag en verkent, als het mag, het culturele en kunstzinnige Tilburg door naar voorstellingen en festivals te gaan, of door met vriendinnen te lunchen of een terrasje te pakken. Echte levensgenieters dus!

Wat

We hebben allebei een goed leven in Tilburg met huis en baan, maar zien graag hoe anderen leven en passen dan met liefde op uw katten, honden, paarden, kippen, geiten, schapen, noem maar op. Eigenlijk is alles wel een leuke uitdaging. Coen heeft 16 jaar paard gereden en weet wel het een en ander van de verzorging af (maar kan wel een opfriscursus gebruiken). Daarnaast heeft hij in zijn jeugd altijd in een huis met honden gewoond en later ook twee gerbils gehad. Anneloek heeft dier- en veehouderij gestudeerd aan de HAS in Den Bosch, en is verzot op alles met een vacht en niet al te groot. Katten en schapen zijn haar favoriet. In haar jeugd heeft ze ervaring opgedaan met katten, konijnen, hamsters, vissen en ratjes.

Wanneer

Voornamelijk schoolvakanties ivm werk.
Dus in 2021: 13 feb - 21 feb, 1 mei - 9 mei, 1 of 2 weken tussen 24 jul - 5 sep (zomervakantie) en 23 okt - 31 okt. Daarnaast zijn het hele jaar door lange weekenden ook mogelijk, van donderdagavond / vrijdagochtend tot en met zondagnamiddag.