Photo

  • 4 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven

Wie

Ik ben Agnes, een fitte senior, moeder, oma en dierenliefhebber. Zelf altijd huisdieren gehad, maar nadat mijn laatste poesje overleed (ze was 20 jaar) heb ik besloten om geen huisdieren te nemen. Wel wil ik graag op die van anderen passen en dan hebben katten mijn 1e voorkeur. Ook honden, ezels, kippen en konijnen vind ik leuk en paarden ook maar daar heb ik geen ervaring mee. Ik ben rustig, zorgzaam en betrouwbaar.

Wat

Het afgelopen jaar mocht ik op de huisdieren van 3 verschillende families passen en daar ben ik voor het volgende jaar weer uitgenodigd. Daarom ben ik vanaf mei tot en met september 2019 bezet, voor de overige maanden zoek ik het liefst oppasadressen wat verder weg. Frankrijk heeft mijn voorkeur; ik heb er een aantal jaren gewoond en spreek de taal.
Omdat ik in de wintermaanden langer van huis ben en vooral voor de gezelligheid, wil ik graag een vriendin meenemen. Wij zijn van mening dat je gezond en vitaal blijft door goed eten, bewegen en nieuwe dingen te ondernemen en daar is dit per uitstek geschikt voor.
Wij zijn wel op hygiene gesteld en uiteraard laten wij het huis en de huisdieren ook in onberispelijke staat achter. Daarentegen verwachten wij ook een schoon bed en schoon sanitair. Beddengoed kunnen we zelf meenemen.
Dagelijks een fotootje en een update via whatsApp is geen moeite en alle wensen zijn bespreekbaar.

Wanneer

Voor een korte- of langdurende oppasperiode in 2019 zijn er inmiddels deze reserveringen gemaakt:

Tot 20 januari gereserveerd.

Van 27 april tot 6 mei gereserveerd.

Van 9 september tot 21 oktober gereserveerd.