Photo

  • 2 maanden geleden aangepast
Maak contact

Wie

Hoi! Wij zijn Robbert (31) en Michelle (29) en wij komen uit Utrecht, Nederland. Momenteel hebben wij ons kleine paleisje in het centrum van Utrecht, ingeruild voor ons huis op wielen. Met onze Volkswagen T3 Syncro, genaamd Niño, cruisen wij momenteel door de straten van Spanje en Portugal.
Wij werken beiden op afstand en zouden graag willen ervaren hoe het is om in een ander land te wonen. Robbert heeft twee bedrijven en is industrieel ontwerper, daarnaast is hij erg praktisch en handig in het opknappen van klussen. Michelle werk als freelancer in de marketingcommunicatie, schrijft graag en kan goed koken.
Sinds vorig jaar volgen wij onze droom om de wereld te verkennen en tegelijkertijd te werken. Dit doen we door te backpacken en met onze bus landen te verkennen. We zouden graag willen ervaren hoe het is om iets langer op één plek te verblijven en zouden daarom graag onze bus tijdelijk willen inruilen voor een huis. In onze ogen leer je zo een plek en zijn mensen pas echt kennen.

Het is onze droom om ooit een zelfvoorzienend huis te hebben met moestuin en loslopende dieren. We hebben onze plek alleen nog niet gevonden en zouden op dit gebied nog veel kunnen leren. We hebben ervaring met het bouwen en onderhouden van een moestuin en tuin. Daarnaast hebben de ouders van Robbert een kudde schapen en hebben wij ervaring in de zorg van deze schapen. Ook hebben we ervaring met de zorg voor honden, katten, kippen en paarden. We zijn liefhebbers van alle dieren en zorgen graag voor ze. We gaan verantwoordelijk met onze eigen spullen en die van anderen om en onderhouden uw huis graag in de tussentijd dat u op vakantie bent.

Mocht u binnenkort/over een tijdje op vakantie gaan en hulp zoeken, dan horen wij het graag van u.

Een fijne dag!

Robbert en Michelle

Wat

Wij zoeken een huis, tuin en dieren om op te passen in Spanje en Portugal. Het liefst in de natuur en in de buurt van een dorpje. Zo kunnen wij ervaren hoe het is om voor langere tijd op één plek te verblijven in het buitenland.

Wanneer

Wij zijn i.i.g. beschikbaar in het najaar van 2020 en het voorjaar van 2021, aangezien we met onze camperbus door Spanje en Portugal aan het reizen zijn.