Photo

  • 8 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven

Wie

Hoi!
Ik ben Liesbeth, 42 jaar, en doe freelance werk als IT consultant, reisjournalist en reisbegeleider. Ik ben vrijwilliger bij een stichting die zich druk maakt om het plastic in de wereldzeeen en trotse eigenaar van een zeilboot waarmee ik samen met mijn echtgenoot Tim over een paar jaar op wereldreis ga. Die zeilboot ligt in de haven van Scheveningen en is op dit moment ook tijdelijk ons huis!
Naast al dat reizen ben ik gek op katten, maar aangezien dat niet zo goed samen gaat hebben we sinds onze kat Jip is overleden geen huisdieren meer. We vinden het wel heel leuk om er af en toe een (of meerdere) te vertroetelen, bij voorkeur in een mooie omgeving!

Wat

Op dit moment zoeken we met name voor de wintermaanden 2019/2020 (nov 2019 - mrt 2020) voor langere periode (minimaal 2 weken) een oppaskat met -huis in (de buurt van) Nederland.
Naast katten kunnen we ook zorgen voor kleine huisdieren zoals cavia's en konijnen, vogels en kippen, maar niet voor honden en paarden. Het schoonhouden van het huis en het bijhouden van de tuin vinden wij vanzelfsprekend.

Wanneer

Ik ben zeer flexibel dus vraag me gerust! Afhankelijk van de locatie en de duur kan ik alleen komen oppassen of samen met mijn man Tim. In overleg is veel mogelijk 🙂