Photo

  • 4 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven
  • Ervaring met het verzorgen van paarden

Wie

Ik ben Margreet, een 64 jarige leuke, zelfstandige, handige, verantwoordelijke en veelzijdige vrouw. Moeder van 2 lieve dochters, oma van 2 fantastische kleindochters en schoonmoeder van een schoonzoon en schoondochter.
Ik vind het heerlijk om te reizen en heb daar ook de vrijheid, ruimte en tijd voor. In 2017/2018 heb ik negen maanden in mijn eentje met mijn camperbusje rondgereisd, waarvan 5 maanden in de Algarve. Dat busje moest ik helaas verkopen, maar ik ben nog steeds verliefd op Portugal en verlang er nog vaak naar terug. Ook om er mijn (aldaar gemaakte) Nederlandse vrienden weer te ontmoeten. Die manier van reizen gaat voorlopig niet meer, maar voor kortere of langere tijd heen en weer reizen, valt nog steeds binnen mijn mogelijkheden.
Ach, verder ben ik een spontane, lieve, verzorgde, ontwikkelde en beschaafde vrouw, die beslist goed voor huis en haard zal zorgen. Net zoals ik het in mijn eigen huis doe.

Wat

Ik zoek een oppas adres, liefst in Portugal. Ik hoef geen vergoedingen en wil geen andere kosten dan mijn heen- en terugreis. Tenzij er grotere werkzaamheden van me verwacht worden. Dan is er altijd ruimte voor overleg.
Ik heb mijn leven lang honden gehad en kan er goed mee omgaan, mits ze welopgevoed en niet agressief zijn en ik er geen eind mee hoef te lopen. Katten en andere kleine huisdieren kan ik er ook wel bij hebben...
Wat betreft de tuin ben ik bereid tot wat onkruid plukken, bloembakken bijhouden, grasmaaien (met elektrische grasmaaier!), water geven en verder houd ik natuurlijk geboefte buiten de deur door er gewoon te zijn...;-)
Mijn man en ik hebben jarenlang paarden en een ezel gehad, daar heb ik dus (als secundair verantwoordelijke...) ervaring mee. Mits braaf en hanteerbaar, kan ik daar zo nodig prima mee overweg. Ik wil en kan er echter geen dagtaak meer aan hebben.

Wanneer

Mijn voorkeur gaat uit naar een aantal weken (twee tot tien) in de donkere maanden (oktober - februari). Afhankelijk van de data en periode kan er een vriendin (mee)komen.