Photo

  • 4 dagen geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven
  • Ervaring met het verzorgen van paarden

Wie

Wij zijn Sanne (33) en Sebastiaan (36) en komen uit Haarlem. Wij wonen samen met onze drie katten en twee konijnen. Ook heeft Sanne een paard, maar die staat niet aan huis. Wij vinden het leuk dat als we een weekendje weg gaan of wat langer op vakantie, dat we dan privé kunnen verblijven op een rustige locatie. Omdat we zelf ook diertjes hebben lijkt het ons leuk om ook op andere dieren te passen tijdens onze vakantie! Wij roken niet en houden echt van rust en natuur. Tijdens ons verblijf zullen we overdag en soms 's avonds weg zijn, maar we vinden het ook leuk om daagjes thuis te zijn en met de dieren te knuffelen en spelen. Sanne past al meerdere jaren op drie vaste adressen met katten, rondom Haarlem.

Wat

Wij verblijven het liefst in een vrijstaande woning (of boerderij).

Wij vinden het leuk om op katten te passen, knaagdieren, konijnen, vogels, kippen, schapen, geiten, paarden.
Medicijnen geven is geen probleem, pillen ingeven bij katten ook niet (mits de kat niet heel erg agressief reageert), wij hebben zelf een oudere kat met schildklierproblemen dus we zijn het gewend. Paarden of andere dieren binnen- en buitenzetten, uitmesten, eventueel rijden/longeren, poetsen, vindt Sanne leuk om te doen, maar geef uiteraard zelf aan ons aan wat wel en niet mag en dat respecteren wij dan ook.

Honden vinden we lastiger omdat we dan tijdens de vakantie aan uitlaat-tijden vast zitten.

Wanneer

Wij kunnen af en toe weekendjes, en in overleg ongeveer 2 weken in juni tot en met september vinden we het ook leuk om weg te gaan in Nederland of in Frankrijk, Duitsland of Spanje. Wel moeten wij dan zelf ook even op zoek naar een oppas voor onze eigen dieren 🙂