Photo

  • 4 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Ervaring en/of kan referenties doorgeven
  • Ervaring met het verzorgen van paarden

Wie

Wij zijn, Jolanda en Rémy, een stel van midden vijftig die nog werkzaam zijn en in onze vrije tijd graag een balletje slaan op de golfbaan en actieve fietsliefhebbers die wel eens een ander rondje willen toeren. Wij zijn echte natuurliefhebbers. Mijn man houdt van rust en van lezen en ik van huisdieren en tuinieren. Wij zijn via een kennis enthousiast gemaakt voor het oppassen via jullie medium. Zij zijn veelal te vinden in Frankrijk. Wij willen eerst eens proberen in eigen land.
Wij komen graag eerst kennismaken, wij gaan onze eerste oppas ervaring beleven met deze organisatie. Wij hebben ervaring opgedaan bij mijn schoonzus en zwager in Annen (Drenthe) Zij runnen een B&B en hebben geiten, paarden, kippen en een ezel. Zelf heb ik paard gereden maar hebben nu geen huisdieren. Onze zoon en dochter studeren.

Wat

Vrijstaand wonen heeft onze voorkeur met tuinonderhoud geen bezwaar. Wij houden van opgeruimd en zijn natuurliefhebbers. Landelijk en ruimte spreken ons aan. Ik ben zelf gek op katten, honden, schapen, geiten en paarden. Vroeger had ik een goudvis en ik heb ervaring met schildpadden. Mijn man is een hondenliefhebber.

Wanneer

Wij hebben nog geen vakantieplannen en bieden ons aan voor het liefst een langere periode bij voorkeur binnen een straal van 30km rond Arnhem/Doetinchem vanaf eind maart en als het wederzijds klikt.