Photo

  • 7 maanden geleden aangepast
Maak contact

Wie

Hallo! Ik ben Anne en ik woon samen met mijn Australische vriend Simon sinds april weer in Amsterdam.
Simon heeft ook een hond in Australië die hij helaas niet mee kon nemen toen we naar Nederland gingen verhuizen. Zijn hond Rocket heeft in Australië een heel leuk leven in de natuur en aangezien het een drukke hond is, past hij beter daar dan in het drukke Amsterdam. Simon en ik missen hem wel heel erg natuurlijk en zouden het heel leuk vinden om wat meer tijd met dieren door te brengen. Ik hou ontzettend veel van dieren en heb altijd huisdieren gehad. We houden allebei ook heel erg van buiten zijn, kamperen, wandelen en in de tuin werken. Toen ik in Australia woonde heb ik ook 5 maanden op een dieren verzorg boerderij gewerkt waar dieren naar toe werden gebracht als ze nergens anders meer terecht konden. Dit was echt mijn droom leven en ik zorgde daar volle dieren.
Door ons drukke leventje nu in Amsterdam verlang ik hier dan ook af en toe weer naar en ook naar de rust en de ruimte. Gisteravond stuitte ik op deze website en ik ben helemaal enthousiast over dit super initiatief! Ik zou het heel leuk vinden om op uw huis en dieren te passen en vind ik het ook heel leuk om in de tuin wat dingen te doen en het gras te maaien bijvoorbeeld!

Wat

Door ons drukke leventje nu in Amsterdam verlang ik hier dan ook af en toe weer naar en ook naar de rust en de ruimte. Gisteravond stuitte ik op deze website en ik ben helemaal enthousiast over dit super initiatief! Ik zou het heel leuk vinden om op uw huis en dieren te passen en vind ik het ook heel leuk om in de tuin wat dingen te doen en het gras te maaien bijvoorbeeld! Ik hou heel erg van alle dieren en vind het ook leuk om nieuwe dingen te leren.

Wanneer

Ik ben van 15 november 2018 t/m februari 2019 regelmatig beschikbaar. Kan voor lange weekenden, een week of langer in overleg!