Photo

  • 7 maanden geleden aangepast
Maak contact

Wie

Wij zijn Philip en Sylvia van Hoven, 65 en 64 jaar oud. Wij zijn 42 jaar getrouwd en hebben 4 kinderen, 3 schoonkinderen en binnenkort 9 kleinkinderen. Ten slotte hebben we ook 2 lieve katten Johnny en Anita, beide 16 jaar oud. Wij hebben ervaring met een organisatie die bemiddelt bij woningruil (voor vakantiedoeleinden) met gesloten beurzen. Ong. 20 keer hebben wij met veel plezier onze woning geruild en altijd hadden wij goede ervaring. Tot verbazing van vrienden hebben wij hier nooit negatieve ervaring mee gehad. En ook hier gebeurde het regelmatig dat we voor dieren moesten zorgen, zoals voor katten, kippen, honden, vogels. Heel leuk vonden wij dit. Naast ervaring met de zorg voor genoemde dieren, zorgen we tijdens vakanties ook voor de 7 geiten van onze buurman.

Wat

In principe willen we voor alle dieren zorgen, mits er natuurlijk door de eigenaren een duidelijke "gebruiksaanwijzing" wordt achtergelaten. Beiden zijn wij niet allergisch voor een bepaalde diersoort.

Wanneer

Wij zijn met pensioen, dus we zijn, mits op tijd afgesproken, veel beschikbaar. Of het om een lange of een korte periode gaat, valt altijd te bespreken.