Wat is deze dierenoppas website.

Een dierenoppas en huisoppas netwerk.

Dit netwerk probeert huisdier-eigenaren en dierenoppas met elkaar in contact te brengen.
Zie het als een platform van vraag en aanbod. Met nadruk op de verzorging van beesten!

Maar misschien wilt u eerst eens lezen wat de leden over het netwerk schreven. Er is een extern gastenboek online. Kijk eens op deze website met recensies.

U bent nieuw op voor-elkaar?
Dan heeft u vast nog twijfels!

  • Op vakantie gaan en uw dierbare beesten achterlaten, dat voelt niet goed.
    Dus u kwam al zoekend naar een passende oplossing bij voor-elkaar terecht. Een netwerk van dierenvrienden en van mensen die graag iets ‘voor elkaar’ willen doen.
    Een win-win situatie.
  • Of als oppasser was u op zoek naar een leuke plek om een korte tijd te vertoeven. Om zo in een andere omgeving te zijn en iets omhanden te hebben tijdens dit verblijf. U houdt bijvoorbeeld van wandelen en doet dat graag in gezelschap van een hond. Of mist de aanwezigheid van een kat in uw eigen woonsituatie. U vindt het leuk om op onverwachte plekken te komen in een persoonlijke omgeving met huisdieren.

Maar weet u dan wie wie is?
Weet u of die oppasplek ook echt in orde is?
Er zijn andere, vergelijkbare websites, die zeggen voor uw dieren te zorgen. Die zeggen een fijne vakantieplek in hun bestand te hebben.
De website voor-elkaar draait al 8 jaar op een perfect systeem van referenties. Het liefst ervaringen binnen ons netwerk. Alleen zo kunt u zelf ervaren wie-wie is.
Wij, als team, bemoeien ons niet met uw onderlinge afspraken. Alle beslissingen neemt u zelf.
Referenties nagaan, met andere leden mailen om ervaringen te delen. Er achter komen of er een klik is tussen beide partijen en pas dan samen concrete afspraken maken.

We hopen uw twijfels weggenomen te hebben!
En dat u, wanneer u zich in deze formule herkent, ook lid wordt van het voor-elkaar netwerk.
Maar misschien wilt u eerst eens lezen wat de leden over het netwerk schreven. Er is een extern gastenboek online. Kijk eens op deze website met recensies.

pijlen

Toch nog vragen, dan kunt u ons te allen tijde mailen. We proberen binnen 24 uur uw vragen te beantwoorden.
Met vriendelijke groet het voor-elkaar team.