Huizenoppassers zijn tevreden.

3 jul, 2018

Huizenoppassers zijn tevreden.

Wij kregen onderstaande mailtjes van huizenoppassers die lang lid (geweest) zijn van het voor-elkaar oppasnetwerk. Ook wij krijgen graag af en toe een complimentje, we willen het bericht graag met u delen.

Beste mensen,
Bij deze zeggen we ons lidmaatschap van voor-elkaar op.

We zijn u zeer dankbaar voor uw initiatief. Gedurende ongeveer 5 jaar hebben we met enorm veel plezier en succes gebruik gemaakt van uw site. In de zomer van 2016 hebben we voor het laatst opgepast. Door succes in ons werk werd het steeds moeilijker om oppas-periodes vast te leggen en besloten we op zoek te gaan naar een (schrijf)huisje in de natuur voor onszelf. Begin 2017 vonden we dat in de Belgische Kempen. Het abonnement hielden we nog even aan, maar inmiddels zien we in dat we in de komende jaren geen gebruik meer zullen maken van het netwerk.

We zullen uw website blijven aanraden aan anderen, we hebben er alleen maar goede ervaringen mee.

Veel dank en het allerbeste,
Hélène & Matthijs

—————————————-

Of ik nog een jaartje wil blijven? Natuurlijk, want ik ben al zes jaar prima tevreden met voor-elkaar. Onder andere was de mogelijkheid om mijn eigen webpagina aan mijn profiel te koppelen belangrijk. Als actieve oppasser kan ik op deze manier beter informeren over de mogelijkheden.

Voor mij als oorspronkelijk Nederlander en digitale Europa-nomade met adres in Noorwegen is oppassen een geweldig mooie mogelijkheid om ieder jaar flink wat tijd in Nederland door te brengen. In 2012 wilde ik graag nog wat langer in Nederland blijven en ontdekte voor-elkaar. Binnen een paar dagen had ik al contact met een leuk gezin in Baarn waar ik drie weken welkom was.

De laatste jaren verblijf ik zo’n 2 à 3 maanden per jaar als oppasser in Nederland, meestal vooral bij familie, vrienden en kennissen. Maar ook voor-elkaar komt er ieder jaar aan te pas, zowel met nieuwe als herhaalde oppasadressen.

Via voor-elkaar leer ik leuke mensen kennen en kunnen we elkaar heel wederzijds een plezier doen. Ook ontdek ik mooie plekjes in Nederland die ik nog niet kende. Mij zien jullie voorlopig niet vertrekken. 🙂

Met vriendelijke groet,
W. Verwoerd

————————————–

En ook deze oppasster mailde ons naar aanleiding van de herhalingsvraag onderstaand. Het is toch geweldig dat we, met het voor-elkaar huizenoppas netwerk, dit samen voor elkaar hebben gekregen?

Dag team voor elkaar,
Hartelijk dank voor de geweldige tijd die ik mocht doorbrengen in prachtige huizen met lieve dieren.

Er is nu een vast oppas adres uit voortgekomen dus ik heb jullie site niet meer nodig.

Vriendelijke groet Anja Paauwe

Terug