Een aardig bericht, leuk om te horen.

3 jul, 2018

Een aardig bericht, leuk om te horen.

Wij kregen een opzegging van oppassers die 5 jaar lid geweest zijn van het voor-elkaar oppasnetwerk. Ook wij krijgen graag af en toe een complimentje, we willen het bericht graag met u delen.

Beste mensen,
Bij deze zeggen we ons lidmaatschap van voor-elkaar op.

We zijn u zeer dankbaar voor uw initiatief. Gedurende ongeveer 5 jaar hebben we met enorm veel plezier en succes gebruik gemaakt van uw site. In de zomer van 2016 hebben we voor het laatst opgepast. Door succes in ons werk werd het steeds moeilijker om oppas-periodes vast te leggen en besloten we op zoek te gaan naar een (schrijf)huisje in de natuur voor onszelf. Begin 2017 vonden we dat in de Belgische Kempen. Het abonnement hielden we nog even aan, maar inmiddels zien we in dat we in de komende jaren geen gebruik meer zullen maken van het netwerk.

We zullen uw website blijven aanraden aan anderen, we hebben er alleen maar goede ervaringen mee.

Veel dank en het allerbeste,
Hélène & Matthijs

Terug