Met SPOED een oppas gezocht !

8 apr, 2018

Met SPOED een oppas gezocht !

Help, help we zoeken met spoed een oppas voor de dieren.

Soms krijgen we een paniek e-mail van een voor-elkaarder. Omdat iemand bijvoorbeeld onverwacht van huis moet en dus de dieren niet alleen achter kan laten. Of wanneer een oppasser -om geldende redenen- heeft afgezegd. Iemand kan ziek worden en dan moet er snel een alternatief gezocht worden.

Tot op heden bestond de mogelijkheid niet om een alert bericht te plaatsen, een SPOED vraag te publiceren op de website. Maar, zie de screenprint hieronder, we hebben een extra service aan de site toegevoegd. Want het belangrijkste vinden wij, is een goede zorgoplossing vinden voor de (huis)dieren in geval van afwezigheid.
Wanneer u dus echt een probleem heeft, laat het ons weten en we posten uw oproep.

 

 

 

 

Terug