Onroerend goed kopen van eigenaar.

25 mrt, 2018

Onroerend goed kopen van eigenaar.

Door het succes van voor-elkaar ontstond het idee “iets” te gaan doen met de verkoop van onroerend goed. Wij merkten dat veel huis eigenaren in het buitenland na een aantal jaar hun woning, appartement, camping of verhuur complex wilden verkopen.
Zo ontstond het idee voor de start van VAN-ELKAAR.
VAN-ELKAAR onroerend goed kopen

Huiskopen-vanelkaar.com is een website waarbij het gaat om de verkoop van onroerend goed rechtstreeks en direct tussen verkoper en koper. Dus verkopen van elkaar, en wel in je moedertaal. want dat is het idee achter deze nieuwe formule.

Er zijn meer huizen verkoop platforms, maar daarbij vind je ook vaak aanbod van buitenlandse aanbieders. Bij VAN-ELKAAR willen wij proberen –in de sfeer van voor-elkaar– om zonder tussenkomst van een makelaar of van ons, uw onroerend goed onder de aandacht te brengen.

De site is nieuw het aanbod moet nog groeien, maar de doen het al redelijk goed bij de zoekmachines. Google maar eens op: onroerend goed kopen van eigenaar of huizen kopen rechtstreeks van particulier.

Misschien wilt ook u uw huis zelf verkopen? Ga dan direct naar registreer en meldt uw verkoop object aan op huis kopen van elkaar.

rechtstreeks onroerend goed kopen van elkaar

Terug