Photo

  • NL, Drenthe, Linde
  • 3 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig
  • Andere dieren aanwezig

Wie

Wij zijn Jan en Brigitte, respectievelijk 68 en 64 jaar oud. Brigitte is met vervroegd pensioen en Jan is ZZP-er in de bouw en vindt het nog veel te vroeg om volledig te stoppen. We hebben een camper en gaan graag weekenden of weekjes er tussenuit. Onze droom is om van de herfst langer weg te gaan en om dan af te zakken naar het zuiden.

Wat

Wij zoeken een oppas die vooral lief is voor onze honden. Ze heten Bas en Bengel. Bas is al bejaard maar nog steeds speels, Bengel is jonger en heel aanhankelijk. Ze zijn gewend dat we met ze door de tuin wandelen dus ze hoeven verder niet uitgelaten te worden. We hebben een grote tuin die helemaal is afgezet. De honden kunnen dus ook alleen naar buiten (maar ze hebben graag dat we met ze mee gaan..)
We hebben ook een kip en een haan die water en voer nodig hebben.

Waar

Wij wonen in Linde. De dichts bijzijnde plaatsen zijn Dedemsvaart, Zuidwolde, Ommen, Hoogeveen en Zwolle. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en er zijn veel leuke dingen om te bekijken.

Wanneer

We zoeken oppas van woensdag 22 juni tot woensdag 29 juni. We hebben nog geen concrete plannen voor de rest van de zomer maar dat we vaker met de camper weg willen staat wel vast!