Photo

  • NL, Overijssel, Zwolle
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig

Wie

Wij zijn een echtpaar van 65 jaar, niet zo lang geleden met pensioen gegaan. We zoeken een oppas voornamelijk voor onze hond, maar vinden het ook prettig dat als wij op vakantie zijn ons huis bewoond is.
Geen eigen hond of kat meenemen. Liever geen kinderen omdat onze hond dit niet echt gewend is.
Er zijn fietsen aanwezig, gewone en e-bikes. Deze kunnen gebruikt worden. We hebben een (zeer eenvoudig te bedienen) alarmsysteem. We maken graag van te voren eerst even kennis hier thuis.
Goede contacten met onze buren, waar zo nodig ook op teruggevallen kan worden.
In principe worden er geen onkosten vergoed. wel : evt. reiskostenvergoeding

Wat

Wij zoeken een niet rokende, gevaccineerde oppas voor onze hond Nila. Ze lijkt een beetje op een Bordercollie, met wat langere poten. Heeft een hekel aan auto rijden, vandaar dat ze ook niet mee gaat op vakantie. Ze is 3 jaar oud en kan soms wat onzeker zijn. Wordt graag geknuffeld en wil graag bij je zijn. Ze is thuis gewoon het meest op haar gemak. Nila kan goed alleen thuis zijn en komt niet op de eerste verdieping. Nila kan vrij los lopen in de tuin, deze is omheind.
Van de oppassers wordt verwacht dat ze houden van honden en hier goed voor zorgen en dat
ze netjes in het huis zijn en de spullen hier respecteren. Geen party's etc. Iets doen in de tuin mag/kan altijd, maar alleen lekker in de tuin zitten is ook prima. Gras wordt automatisch gemaaid.

Waar

Wij wonen in ons vrijstaande huis met heerlijke, zonnige, omheinde tuin in een rustige wijk in Zwolle. Onze tuin grenst aan de achterzijde aan een Wetering waar je 's winters als er ijs ligt zo het ijs op kunt en bij mooi weer met onze (opblaas)kano zo ook een stukje kunt varen.
Perceel 800 m2 Op 5 minuten fietsen van winkelcentrum, 10 minuten van het stadscentrum, landelijke omgeving, vlakbij de IJssel. Er is WI-fi en Netflix. Geen parkeerproblemen, parkeren vlak voor het huis.

Wanneer

We gaan graag op vakantie. Zijn van plan (wanneer we een oppas hebben gevonden) om ongeveer vanaf eind mei/begin juni tot ongeveer 1e week juli 2022 (de data zijn nog niet precies vastgelegd) op vakantie te gaan.
In eerste instantie zoeken we voor deze periode een oppas. Evt, zou het voor andere vakanties een herhaalde oppas kunnen worden.