Photo

  • NL, Zuid-Holland, Goeree
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Andere dieren aanwezig

Wie

We zijn 2 ondernemende buitenmensen die genieten van onze tuin, vijver, onze dieren en alles wat onverwachts komt aanvliegen in onze tuin.

Wat

We hebben 2 middelgrote lieve honden van het vuilnisbakkenras, 2 lieve katten en regelmatig een derde die haar eigen weg gaat. In de kippenren woont Arie Haan met zijn 2 dames die in het seizoen voor een overvloed van eieren zorgen. Van Arie's gekraai hoor je niets in de ochtend. In de vijver zijn een paar karpers die uit de hand eten. Het liefst zoeken we een wat ouder iemand of echtpaar die ervaring heeft met oppassen en dieren. De honden worden 's ochtends en in de middag minimaal een half uur uitgelaten en ook soms 's avonds. De een is 6jaar en de ander is 12. Tussendoor slapen ze of rommelen ze wat in de tuin. Verder zijn er wat tropische planten die water moeten hebben. De tuin staat er netjes bij maar mocht je zin hebben om bijv. onkruidjes weg te halen dan wordt dat gewaardeerd. Geen rokers. En graag netjes met de spullen omgaan.

Waar

We wonen vrijstaand in een rustige omgeving op 2 minuten van het bos en 5 minuten fietsen van het natuurgebied de Gorzen. Dit is gelegen aan de Grevelingen met kristalhelder water en rustige strandjes. Officieel heet het hier nog Zuid Holland maar qua geografie, taal en cultuur is het eigenlijk al Zeeland maar nog niet overlopen door massatoerisme. En het is een van de plekken met het minste regen.

Wanneer

Ongeveer 11 sept tm 24 sept. Als het wederzijds bevalt dan eventueel vaker.