Photo

  • NL, Noord-Brabant, Beugen gem. Boxmeer
  • 4 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Andere dieren aanwezig

Wie

Wij zijn actieve 50-ers die graag eenmaal per jaar op vakantie gaan. We zoeken een echtpaar, nier-rokend en zonder hond, dat voor onze 5 dieren wil zorgen. Ons huis ligt in een dorp, we hebben een terrasoverkapping waar het lekker vertoeven is. De bloementuin, moestuin en boomgaard geven het een landelijke uitstraling.

Wat

We hebben 4 dwerg geiten en 1 hangbuikzwijn. Die krijgen 2 maal daags eten en dat kost in totaal 30 minuten tijd per dag. Buurman is achter de hand voor vragen. Zorg van enkele kamerplanten ( 1 maal per week) is prettig evenals het gieten van de zomerbloeiers. De opbrengst van de moestuin en kas zijn uiteraard voor gebruik!

Waar

We wonen in NO-Brabant. Veel wandel-en fietsroutes in de omgeving! Maar ook in 30 minuten in Nijmegen en Venlo. Vanaf ons dorp is het 3 km tot aan winkels/restaurants en terrassen( Boxmeer). Fietsen graag zelf meenemen want onze zijn niet geschikt voor lange afstanden.

Wanneer

Dit jaar een korte vakantie. We gaan altijd buiten het hoogseizoen op vakantie. Als het wederzijds goed bevalt kan het tot herhaling leiden. Normaal gesproken gaan we altijd 3 / 3,5 weken op vakantie maar vanwege de huidige omstandigheden hebben we die ingekort.