Photo

  • ES, Roquetes, Tarragona/Catalonië
  • 7 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Andere dieren aanwezig

Wie

Wij zijn Geertje en Anco en wonnen in een prachtige groene en rustige vallei met zwembad, zonder buren in het zuiden van Catalonië aan het einde van een doodlopende weg. Voor de oppas is een bestelauto beschikbaar met 2 zitplaatsen. Ook zijn er 2 mountainbikes. Eigen hond is welkom in overleg. En eventueel 1 kind op eigen risico i.v.m. het zwembad.
Anco heeft vervroegd pensioen en is jaren een persoonlijke coach geweest voor mensen met problemen. Ik Geertje ben afgestudeerd aan de Rietveld academie als schilder maar houd me sinds 5 jaar ook bezig met keramiek. We zijn mensen die van rust, de natuur en tuinieren houden. We hebben een kleine moestuin en koken graag. In de avond lezen we of kijken we naar mooie films of documentaires.

Wat

In onze vallei wonen 2 honden van 6 jaar: Leda een kortharige Border collie bleu merlé en Ollie een grote witte hond met zwarte vlekken van 30 kg. die we in december 2018 geadopteerd hebben. Het zijn lieve en rustige honden. Dan is er Moos de eigenzinnige kat van 11 jaar oud, die 's avonds graag op schoot kruipt. En naast het huis scharrelen 3 kippen en een haan.
We zoeken iemand die de honden 2 keer per dag wil uit laten uiteraard eten geven. En Leda 2 keer per dag haar medicijnen geven tegen epilepsie. De kippen 2 maal daag voeren en de kat wanneer zijn bakje leeg is.
De oppas moet wel een beetje technisch aangelegd zijn, want er is geen automatisch stromend water, het water wordt uit een bron omhoog gepompt en de elektriciteit kan uitvallen. Problemen hierbij zijn meestal simpel te verhelpen. Er zijn wat potplanten die met de hand water gegeven moeten worden. De tuin wordt automatisch geïrrigeerd. Het zwembad loopt automatisch alleen moet de skimmer regelmatig geleegd worden.

Waar

Het huis ligt in een omheinde vallei van 1 hectare met veel groen en bomen aan een doodlopende weg. We hebben geen buren. De locatie is tussen de zee (Ebro-delta) met stille stranden en de prachtige bergen ( Els Ports). Het is maar 5 minuten rijden naar de kleine stad Tortosa waar supermarkten, winkels, restaurantjes en bars te vinden zijn. Op het hele terrein is wifi aanwezig.

Wanneer

We zoeken één keer per jaar een oppas voor 3 a 4 weken.