Photo

  • NL, Limburg, Thorn
  • 2 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig
  • Andere dieren aanwezig
  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Hallo, wij zijn Mart en Trix beide 50ers. Sinds een aantal maanden zijn we in het bezit van een camper en willen hiermee met enige regelmaat enkele weekendjes en vakanties erop uit gaan. Vandaar dat we op zoek zijn naar een betrouwbaar stel, die het leuk vinden om met regelmaat en onderling overleg hier terug te keren.
Uiteraard valt er nog meer te bespreken bij een eerste kennismaking.

Wat

Wij zoeken een oppas, bij voorkeur een echtpaar , voor onze twee honden (twee Engelse bassets) twee ezeltjes en een vijver met Japanse koi en de daarbij horende lichte werkzaamheden zoals de stal netjes houden en de wei mest opruimen, het uitmesten van de stal is niet nodig. Verder het gebruikelijke tuin onderhoud zoals af en toe eens het gras maaien (zitmaaier) en de plantjes water geven. Binnen in huis ook het gebruikelijke onderhoud zoals stofzuigen enz.. we verwachten hierin dat het huis netjes blijft zoals we het ook hebben achter gelaten.

Waar

Aan de rand gelegen van het witte stadje Thorn, ligt ons knusse huisje nabij het historische centrum, met leuke winkeltjes, restaurants met terrassen en een supermarkt dit alles op loopafstand. De diepe tuin is gelegen op het zuiden met veel privacy, rust en ruimte grenzend aan een mooi natuurgebied. Voldoende wandel en fiets mogelijkheden.

Wanneer

Vanaf April t/m September 2021 div. weekenden en vakantie medio Augustus/September c.a. 3 weken, dit alles in onderling overleg, indien dit wederzijds goed bevalt is het zeker voor herhaling vatbaar.