Photo

  • NL, Noord-Holland, Loosdrecht
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig

Wie

Wij, Emile en Judith, zijn vrolijke vijftigers die van reizen houden. En van onze katten Zorro en Blue. Wij vergoeden eventueel reiskosten van aankomst en vertrek. Dieren van oppasser helaas niet welkom, dat trekken onze katten niet. We stellen onze fietsen ter beschikking om lekker lange tochten in de omgeving te maken.

Wat

We hebben 2 Siamezen van 14 en 15 jaar. Onze jongens zijn echte praters en houden van gezelschap. Daarom is het fijn als de oppassers er zijn als de katten wakker zijn (ze slapen ook veel), ze eten, aandacht, liefde en soms wat lekkers geven. Onze katten zijn echte binnenkatten. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de voordeur niet open staat. Ze mogen onder geen beding de straat op! Wel mogen ze in de tuin als er iemand in de buurt is. En we zouden het fijn vinden als ons huis netjes gehouden wordt, de planten in de tuin water krijgen.

Waar

We wonen in een prachtige omgeving in een 3 onder 1 kap woning aan een fijne laan in Loosdrecht. Plassen en bossen zijn respectievelijk op fiets-/loopafstand. Supermarkt ook op loopafstand. Hilversum vlak bij. Gooi- en Vechtstreek is een geweldig gebied om te ontdekken met veel water en prachtige natuurgebieden, maar ook mooie dorpen en zowel Utrecht als Amsterdam op een half uur rijden.

Wanneer

Vanwege corona is onze Vietnam reis van vier weken in 2020 niet doorgegaan. Onze zoon zou oppassen. We gaan nu in april 2021. Vier weken en zoeken nu lieve oppassers voor onze twee katers.

Zijn er nog oppassers die vanaf 21 augustus 2020 twee weken op de katten kunnen passen? Alvast bedankt voor uw reactie.