Photo

  • NL, Noord-Holland, Den Helder
  • 10 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn Esther en Danny, wonen in Den Helder met onze kater Chico. We gaan graag op reis, maar willen Chico dan wel goed verzorgd achter laten. Wij zoeken het liefst 1 persoon, een vrouw, omdat Chico niet altijd goed reageert op mannen. Graag iemand die niet rookt, dol is op katten, en af en toe een swiffer door het huis wil halen voor de kattenharen! We vinden het geen probleem om reiskosten te vergoeden.

Wat

Onze kater Chico is 12,5 jaar, vindt het erg gezellig als er iemand thuis is en loopt graag een rondje in het trappenhuis of op het balkon. Is geen echte schootkat, maar kopjes geven doet hij graag. Hij krijgt 1 pilletje per dag voor slijtage aan zijn heupjes, maar deze eet hij makkelijk op met een snoepje erbij.
Behalve wat planten op het balkon zijn er verder geen bijzondere werkzaamheden.

Waar

We wonen in Den Helder, in een flat (3-hoog, lift is aanwezig) vlakbij station Den Helder-Zuid. Winkelcentrum ligt op een paar minuten wandelen. Er kan gebruik gemaakt worden van onze fietsen.

Wanneer

We zoeken op dit moment oppas van 26 november tot 18 december. Mocht je niet op de exacte data kunnen, mijn moeder woont vlakbij en kan een aantal dagen opvangen. Volgend jaar gaan we hopelijk ook weer mooie reizen maken, van een week tot maximaal 3 weken.