Voor-elkaar

Bekijk hieronder het gehele profiel

Photo

  • NL, Noord-Holland, Hilversum
  • 6 maanden geleden aangepast
  • Hond(en) aanwezig

Neem contact op

Stuur een bericht. Een kopie van dit bericht ontvangt u in uw eigen mailbox.

• Wie

Wij zijn een gezin van 5 personen en hebben 2 honden (Heidewachtels). Eric (60), Monique (55) en kinderen Eveline, Bob en Lucas.
Wij wonen in Hilversum en zijn op zoek naar een (terugkerende) oppas/oppasstel van minimaal middelbare leeftijd (>40 jaar). Geen eigen kinderen, wel eventueel eigen hond, geen katten.

• Wat

Wij hebben 2 super lieve Heidewachtels, Beau (13 jaar) en Joop (4 jaar). Beide honden zijn erg aanhankelijk en echte gezelschapsdieren. Wij zijn op zoek naar een oppas(stel) die voor onze honden kan zorgen en een oogje in het zeil kan houden tijdens onze vakantie(s). Wij verwachten louter dat de honden dagelijks minimaal 3x worden uitgelaten. Groot voordeel: u loopt vanuit onze tuin via een hekje zo de Hilversumse hei (Goois Natuurreservaat) op. Verder is het fijn als bij zeer warm weer de plantjes op het terras een slokje water krijgen. De grote tuin (2800m2) heeft zijn eigen beregeningsinstallatie en er is een robotmaaier die het gras automatisch maait. Er is verder geen onderhoud nodig. Een maal per week komt de hulp voor het schoonhouden van de woning. De hulp kan ook worden benaderd bij eventuele vragen/problemen tijdens het verblijf.

• Waar

Ons huis staat aan de buitenrand aan de zuidkant van Hilversum op een groot perceel van 2800m2. Het huis bevindt zich tussen Hilversum en Hollandsche Rading. De Loosdrechtse-plassen zijn op 5km afstand. U bent in 5 minuten op de snelweg A27 en het is 15 min naar Utrecht of 25 min naar A' dam. Het NS Station Hilversum Sportpark is op loopafstand (10 min). Het betreft een grote luxe woning (1200m3) voorzien van alle gemakken. Heeft een prachtige grote parkachtige tuin en grenst direct aan de Hilversumse Heide (Goois Natuurreservaat Laapersheide), welke direct bereikbaar is via een hekje achter in onze tuin. U stapt dus vanuit de tuin zo de hei op. Tevens zijn andere heide-gebieden zoals de Hoornboegse heide op loopafstand. U bevindt zich echt midden in de natuur van het Goois Natuurreservaat. De grote tuin heeft een parkachtig karakter en kent hoge eiken, meerdere terrassen en een bloemenzee aan rododendrons en hortensia's. Tevens een overdekte veranda met open haard. Tevens is er een grote oprit en kunnen er meerdere auto's op prive-terrein parkeren (geen parkeerissues). Er is tevens een laadpaal aanwezig voor een elektrische auto. Het gras wordt gemaaid door een robot, dus los van wat water geven aan enkele terrasplanten is verdere verzorging van de tuin niet nodig. De gehele tuin kent een automatische beregeningsinstallatie voor gras en (bloemen)borders.

• Wanneer

Wij zijn op zoek naar een oppas voor de periode 28 juli tot en met 18 augustus 2023 (3 weken). Indien er van beide kanten een klik is zouden wij graag dit terugkerend willen laten zijn.