Photo

  • NL, Gelderland, Epse (bij Deventer)
  • 3 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Andere dieren aanwezig
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn Marcel en Lisette, allebei 49 jaar oud, en wonen in een klein dorpje Epse, wat ligt tussen Deventer en Zutphen. We wonen op een woonboerderij uit 1831 met veel ruimte om ons heen. Het is er heerlijk, wat dat betreft hoeven we niet eens met vakantie. De tuin is mooi en ruim, we wonen vrij.
We hebben 1 heel erg verwende kat, Mauw. Ze is superlief, wil graag aandacht en vindt alleen thuis zijn maar stom, daarom is oppas in huis ook meer dan gewenst. We hebben ook 6 lieve schattige konijnen die buiten een heel mooi konijnenleven leiden in riante hokken.
We hebben fietsen die gebruikt kunnen worden. De Achterhoek is een mooie omgeving en ook de Hanzesteden zijn leuk om te bezoeken.
Oppas voor onze dieren is ons tot op heden altijd erg goed bevallen. Ook de oppassers waren altijd erg blij met ons fijne huis. Onze laatste oppassers zijn meerdere jaren achter elkaar bij ons geweest, het beviel goed van beide kanten.

Wat

We zijn op zoek naar een dierenliefhebber (die het prima vindt dat Mauw bij je in bed springt) en het niet erg vindt om hokken schoon te maken. Een kat of hond meenemen is helaas geen optie vanwege Mauw. Voor ons is de aandacht voor Mauw het allerbelangrijkst. En uiteraard de zorg voor de 6 flaporen.
Indien je groene vingers hebt mag je je ook uitleven op de tuin. Er is genoeg te doen, grasmaaien met de zitmaaier bijvoorbeeld, maar het hoeft niet. De planten water geven is wel fijn (binnen en buiten).

Waar

We wonen in Epse, een dorpje tussen Deventer en Zutphen, aan de A1. We hebben een verbouwde woonboerderij. We hebben een grote groene tuin waar je erg vrij kunt zitten. Ook het huis is ruim en prettig (al zeggen we het zelf..)

Wanneer

We zijn op zoek naar een oppas van 29/08 tot en met 13/09 2020. Mocht het van beiden kanten bevallen dan zouden we graag vaker gebruik maken van deze oppas. Ook voor bijvoorbeeld een lang weekend.