Photo

  • NL, Groningen, Bedum
  • 8 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Mijn naam is Bibian (27) en ik woon samen met mijn vriend Gerard (37) en onze 4 diertjes (2 katten en 2 honden) in een ruim, knus en gezellig huis met tuin in Bedum, een dorpje net buiten de stad Groningen.

U kunt gebruik maken van onze auto en er staat een fiets bij het huis.
Wij zoeken het liefst 1 of 2 personen die tijdens onze afwezigheid op onze diertjes wil passen.
Bij voorkeur iemand die met pensioen is of makkelijk vanuit ons huis kan werken.

-Gelieve geen eigen huisdieren mee te nemen.
-Onkosten vinden wij in overleg natuurlijk geen enkel probleem.
- Ervaring met het oppassen op honden is een pre!

Wat

De hondjes (Charlie/teef en Diego/reu) komen beide uit Roemenië en hebben ieder een eigen rugzakje met gebruiksaanwijzing. Zodra ze aan je gewend zijn, zijn het mega lieverds. Wij verwachten van de oppas dat ze twee keer per dag gaan wandelen in het bos, ( paar honderd m afstand ) en de laatste wandeling voor het slapen gaan is een blokje om.
De katten, twee broertjes Timmy en Pebbles willen overdag meestal lekker binnen zitten, als wij weg gaan of gaan slapen doen we ze naar buiten. Zij slapen in ons schuurtje. ( Dus ook geen kattenbak verschonen)
Verder natuurlijk moeten ze allemaal gevoerd worden, twee keer per dag. Regelmatig vers water geven.

Binnen het huis vragen we een kleine zorg voor de plantjes en bloemen die wij hebben, dit geldt ook voor de eventuele plantjes in de tuin.

Waar

Het dorp beschikt over twee winkelcentrums waarvan een in het oude gedeelte van Bedum ligt. Hier staat ook de scheve toren van Bedum, deze toren is tevens de scheefste toren in Nederland. 😉 Dit alles is bereikbaar binnen 1 km. Vlakbij ons huis ligt het Bedummerbos, een mooi stukje bos waar wij ook elke dag met de honden gaan wandelen. Verder ben je binnen 30 minuten in het centrum van de bruisende en vooral gezellige stad Groningen waar voldoende te doen en te zien is.

Wanneer

Het kan gaan om een lang weekend of maximaal anderhalve week.