Photo

  • ES, Càlig, Castellon
  • 3 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig

Wie

Ik ben Saskia en woon met mijn partner Annemarie, 3 honden en 3 katten in Spanje. We zoeken iemand (of een stel) die onze dieren liefdevol willen verzorgen tijdens onze afwezigheid. Wanneer wij langere tijd weg zijn is er een auto beschikbaar.
Een eigen hond meenemen kan wanneer deze gewend is aan andere katten. Onze dieren zijn niet erg gewend aan kinderen.

Wat

We zoeken mensen bij voorkeur met ervaring en referenties, niet rokers, die het fijn vinden om dagelijks met de honden lekker te wandelen en de katten aandacht te geven. We hebben 3 honden, 2 labradors en een 1 mixta. Ze zijn gehoorzaam en kunnen rustig los lopen. De katten, ook 3, gaan volledig hun eigen gang. Ze zijn tevreden wanneer hun bakje met eten gevuld is en wanneer ze regelmatig worden geknuffeld. We hebben een zwembad, dus het is fijn wanneer deze, afhankelijk van het seizoen wordt schoongemaakt. Eventuele tuinwerkzaamheden, afhankelijk van het seizoen, zijn optioneel.

Waar

Ons huis is onlangs verbouwd, is van alle gemakken voorzien (sauna, zwembad) en staat op een grote finca net buiten een klein dorpje (Càlig). Je kan daar de dagelijkse boodschappen doen. Twintig minuten verderop, aan de kust, ligt Vinaros of Benicarlo. Je vindt hier de grotere supermarkten, markten, restaurants en allerlei andere grotere winkels

Wanneer

We zijn in eerste instantie op zoek naar een oppas periode van ca. 3-4 weken in oktober/november 2023. We willen wat vaker voor een periode van 4-6 weken gaan reizen.