Photo

  • NL, Overijssel, Hengelo - Twente
  • 4 dagen geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Vrouw, nu al 68 🙂 met twee katten en een LAT-relatie. Ik woon alleen in een prettig en rustig huis, soort kleine 2 onder 1 kap. Het huis heeft een ruime tuin, niet ver lopen van mooi wandelgebied.
Af en toe zijn we wat langer van huis voor vakanties; dat vinden de poezen niet leuk. Poezen kunnen wel de tuin in maar vooral de oudste is helemaal niet blij als ik langer weg ben.
1 elektrische fiets is beschikbaar.

Wat

Liefst iemand die alleen is of een stel, die het leuk vindt om een tijdje met rust in Twente te verblijven. In de winter is er geen onderhoud aan de tuin.
In de zomer graag de plantenbakken buiten af en toe een scheut water geven, en gras maaien met elektrische maaier. Verder heeft de tuin zo goed als geen onderhoud nodig.
Kamerplanten zijn alleen wat orchideeën dus dat is makkelijk.
Het gaat voornamelijk om de poezen. Mocht je een dag weg willen dan is dat geen probleem, achtervang is er wel in de vorm van twee dochters die af en toe wel kunnen inspringen.

Waar

In Hengelo (O), midden in Twente, niet ver van het centrum, ook nog vlakbij winkels en vlak bij een wandel/-natuurgebied. (Buitenplaats de Houtmaat). Verder 5 km van kasteel en landgoederen Twickel.
Het huis heeft 3 slaapkamers maar slechts 1 kamer is echt in gebruik als slaapkamer met een tweepersoons bed (140 breed). De andere twee slaapkamers zijn in gebruik als studiekamer/poezenruimte en de als praktijkruimte. Ik ben therapeute en heb een praktijk aan huis. Er kan in de praktijkruimte evt. een bed bijgezet worden.

Wanneer

Wij gaan rond 20 december 2019 voor een week of 8 naar het buitenland. Het zal, afhankelijk van de te boeken vlucht, in elk geval voor de kerst zijn. Dus met Kerst en Oud- en nieuw in elk geval hier, plus nog een week of 6 daarna.
Als het beide partijen goed bevalt eventueel ook de zomervakantie(s) beschikbaar.