Photo

  • FR, Coëx - de Vendée
  • 5 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig

Wie

Wij zijn Katja en Hans en we werken op een camping in de Vendée. Een prachtige streek van Frankrijk op 13 km van het strand.

Onze Golden Retriever Nada is 1,5 jaar, vriendelijk en houdt van een wandelingetje op zijn tijd. Grote wandelingen gaat ze graag mee maar af en toe een blokje om is ook genoeg. Ze kan goed met andere huisdieren. Ze kan best een paar uurtjes alleen blijven maar houdt toch wel erg van gezelschap in en om huis.

Rosa is onze kat, moet nog wennen aan andere mensen in huis maar als ze eenmaal gewend is een echte knuffelkont. Ze kan prima in huis met andere dieren.

We hebben daarnaast 2 grote konijnen die af en toe wat schoon water en voer nodig hebben.

Verder wonen we op een camping van 22 hectare dat gesloten is en geen onderhoud nodig heeft in deze periode. We hebben een heerlijk huis met grote woonkamer en woonkeuken (en Nederlandse TV ) met beneden een slaapkamer, badkamer etc. Eigenlijk alles wat je nodig hebt gelijkvloers met eventueel nog een extra slaapkamer op de eerste verdieping.

Wat

We zoeken iemand of een stel die op onze dieren en ons huis wil passen. Het zijn allemaal makkelijke dieren die heel erg van knuffelen en gezelschap houden.

Waar

Coëx, in de Vendée, Frankrijk.

Wanneer

Van 2 tot 18 november 2018