Photo

  • NL, Gelderland, Nijkerk
  • 12 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn Janet en Wim. Wij vragen een lieve oppas voor onze 3 aanhalige katten en iemand die het huis netjes houdt. Eventuele onkosten zijn bespreekbaar. Kinderen en eigen huisdieren kan helaas niet met deze katten.

Wat

Het gaat om 3 katten van 14, 15 en 17 jaar oud, waarvan er 1 elke dag in de ochtend en avond 1 pilletje moet hebben i.v.m. schildklierproblemen. Zoals elke kattenliefhebber weet verharen katten nu eenmaal dus het huis regelmatig stofzuigen is wel fijn, (ook voor uzelf). Verder de planten binnen en zo nodig buiten af en toe water geven zou ook fijn zijn.

Waar

Wij wonen in Nijkerk, in een rustige wijk, in een tussenwoning met ruime tuin en dichtbij het leuke centrum, op ongeveer 8 minuten lopen. Er zijn meerdere stranden in de nabije omgeving alsook bossen en leuke plaatsen zoals Bunschoten-Spakenburg, Putten, enz.

Wanneer

Wij gaan het liefst rond januari/februari een week of 3 op vakantie, in de zomer een week of 2 en tussendoor nog een aantal weekenden. Als er een klik is zullen wij u zeker vaker vragen.