Photo

  • PT, Alentejo
  • 2 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Wij (Tan & Died) reizen voor expo's vaak over en weer tussen Portugal, België en omstreken. Twee poezen reizen met ons mee maar voor de 2 andere katjes hebben we regelmatig oppas nodig.

Wat

Op regelmatige basis zoeken wij oppassers voor 2 van onze poezen, ééntje blijft steeds buiten, de andere komt (na gewenning voor de nieuwe oppassers) graag binnen, ook 's nachts. Oppassers zijn een beetje avontuurlijk aangelegd, dierenvrienden en enige technische kennis is een plus (de loodgieter woont niet achter de hoek zeg maar). Een auto is zéér aangewezen.
Wijzelf hebben niets tegen honden maar onze katjes zijn getraumatiseerd (hoe klein uw prutske ook is) door honden dus helaas kunnen deze viervoeters niet meegebracht worden.

Waar

In de Alentejaanse heuvels van Portugal. Het huisje ligt vrij afgelegen op 3 km van een klein dorpje en op ong. 20 km van Odemira, daar bevinden zich supermarkten en restaurantjes; de prachtige Westkust bereikt u op een klein uurtje. Het stuwmeer van Santa Clara a Velha bevindt zich op 20 minuutjes met de auto. Voor de oppassers is er een studio voorzien, deze omvat een douche+lavabo, wc, zit/slaapplaats en een open keukentje, overdekt terras en voorts 3,5 ha land met kurkeiken. We zijn zelfbedruipend qua elektriciteit (panelen en opslag) en water, dat betekent 's zomers (anders liefst ook) zuinig met water en 's winters (tijdens bewolkte periodes) zuinig met elektriciteit (in geval van nood is er wel een generator voorzien).
Er is WIFI en een tv met schotelantenne voor wie daar behoefte aan heeft.
Een auto is toch wel een must.

Wanneer

Vanaf half mei tot op zijn minst eind mei... bespreekbaar...