Photo

  • FR, Aveyron
  • 3 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Andere dieren aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Wij zijn Ruben (61) en Josefina (58), wij wonen sinds een aantal jaren in het platteland van de prachtige Aveyron in een grote karakteristiek landhuis uit de 17e eeuw met weidse uitzicht en landerijen. Het huis is licht en heel ruim en voorzien van alle basis voorzieningen. Wij zijn op zoek naar één of 2 personen die voor onze moestuin, kippen en buitenkatten willen zorgen. Omdat we kippen en katten hebben lijkt het ons niet geschikt voor honden. Het afgelegen en eigen vervoer is wel noodzakelijk.

Wat

Wij zoeken 1 of 2 personen die van de natuur houden. Wij hebben 8 buitenkatten die ons huis hebben geadopteerd. Zij krijgen elke ochtend en avond brokjes en 5 kippen die los scharrellen en eiren leggen, maar waar we niet altijd weten waar ze verstopt zijn! Zij slapen in het kippenhok die we elke avond dicht doen tegen de vos. We hebben een moestuin met basis groenten (tomaten, uien, sla, etc). Wij checken elke dag of ze water nodig hebben als het heel warm is. Wij hebben ook wat sier planten rond het huis die ook af en toe water nodig zullen hebben als de zomer aanbreekt. Af en toe het gras maaien hoort erbij maar is niet de hoogste prioriteit.

Waar

Het huis ligt 10km van Coupiac waar een supermarkt en een bakker is. Een uur ongeveer van de Cataren stad Albi en 40 min van St Affrique waar elke zaterdag markt is. Je kan in de rivier de Tarn zwemmen die niet ver van het huis is en veel wandelroutes in de buurt. Er leven veel dieren en vogels in de buurt zoals herten, everzwijnen en alle soorten vogels.

Wanneer

Wij zoeken iemand vanaf 23 of 24 juni tot 26 juli, maar korter mag ook. Wij willen vaker gebruik maken van de oppas mogelijkheid verspreid door het hele jaar.