Photo

  • NL, Groningen, Groningen
  • 2 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn een gezin. Michiel & Tamar (beiden 45) met onze 2 zoons, Max (12) en Floris (9) en onze hond Laika (10 weken (geb. feb 2021) en wonen met veel plezier in een gezellige wijk in de stad Groningen. Sinds 3 jaar wonen wij in dit huis van 200 m2 met veel groen om ons heen en toch binnen de ring. Een ideale plek in Groningen met de binnenstad op minder dan 10 minuten fietsen ook prima te wandelen of met de bus. We wonen aan de noordkant van de stad met ook natuur vlak bij. Kardinge, Groninger landschap. Je fietst door de weilanden langs gezellige dorpjes in het Groningse platteland.
Je leest het waarschijnlijk al, we houden van deze stad en de prachtige omgeving.

Michiel en ik (Tamar) werken beiden binnen de arbeidsbemiddeling en onze zoons gaan naar school, spelen graag met vriendjes, sporten en gamen natuurlijk ook graag. Sinds 1 week hebben we een Friese Stabij pup Laika. Ze is op 17 feb. 2021 geboren. Ze is een lieve, aanhankelijke en een wat onzeker hondje. We voeden haar positief op met veel liefde en knuffels. Ze is het liefst in onze tuin, waar ze het liefst met ballen speelt, in het hoge gras ligt of op (denkbeeldige) mollen jaagt :-). We zijn flink bezig met socialiseren en ze is zo goed als zindelijk en slaapt al bijna iedere nacht door in haar bench.

Vergoeding is iets waar we graag met een geïnteresseerde over in gesprek gaan.

Wat

Wij zijn op zoek naar een persoon, stel of gezin (met of zonder hond) die het leuk vinden om in de zomer op ons huis en Laika te passen. Poezen kunnen helaas niet bij ons logeren, vanwege heftige allergie. We hebben een schoonmaakster die ook in de vakantie gewoon komt. We zouden graag willen dat de tuin wordt bijgehouden. Het is geen grote tuin en komt in de zomer vooral neer op wateren van planten en gras (als Laika dit inmiddels niet allemaal heeft uitgegraven :-))

Waar

Ons huis heeft 4 verdiepingen. BG de keuken met tuin en balkon waar wij eigenlijk de hele zomer vertoeven. De 1e verdieping is onze woonkamer, vrij ruim waar je lekker kunt relaxen en tv kunt kijken of gamen. De 2e verdieping, daar slapen Michiel en ik. Er is een badkamer met bad en een werkkamer. De 3e verdieping is van onze jongens met 2 ruime slaapkamers en een aparte badkamer.

Wanneer

Wij gaan op vakantie naar Schiermonnikoog en helaas mag de hond niet mee naar de camping in het hoogseizoen. Wij zijn daarom op zoek naar huisoppassers vanaf 17 juli tot 5 of 6 augustus.