Photo

  • NL, Noord-Holland, Blaricum | 't Gooi
  • 6 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn Monique en Roel. We hebben een groot en gezellig gezin met 4 kinderen in de leeftijd 21, 19, 15 en 13 jaar en een 2-tal kleine boemerhondjes. Sinds 2001 wonen wij in het oude dorp van Blaricum. We wonen in een 2-onder-1kapper, met rondom het huis tal van plekken waar je lekker kunt zitten. Het huis is een jaren '30 huis, waarvan de beneden etage in 2014 volledig is vernieuwd. Met een heerlijke keuken en woonkamer. In de achtertuin hebben we een groot terras en een kapschuur, die we beiden zomers veelvuldig gebruiken.
De 2 oudste kinderen studeren en zijn het huis uit. En sinds 2 jaar hebben we dus 2 kleine leuke honden, Woezel (reu) en Noortje (teef).
Voor deze zomer (2019) zoeken wij een lieve en toegewijde oppas voor onze 2 honden als wij graag op zomervakantie naar het buitenland gaan. En verder is het dan prettig als iemand met plezier op ons huis past en de tuin een beetje in de gaten houdt. Zeker als het weer zo'n zomer als afgelopen jaar gaat worden.
Aangezien dit voor ons de 1ste keer is staan we volledig open voor een oplossing die plezierig is voor jou/jullie en voor ons. Ervaring met honden is uiteraard heel prettig. Er is een auto beschikbaar; evenals een 4-tal fietsen. De zomervakantie hier start op 12 juli en duurt tot en met 26 augustus. Binnen deze periode willen we graag 3 tot 4 weken weg.

Wat

We zoeken vooral een lieve oppas voor onze 2 kleine boemer hondjes. Woezel is een reu uit 2017 en Noortje een teefje uit 2018. Ze zijn samen super gezellig en gek op elkaar, lief en enthousiast. Daarnaast vinden we het prettig als je op ons huis let en een oogje in het zeil houdt. De enige 'extra' werkzaamheden zijn de planten in de tuin en potten op het terras een beetje van water voorzien en als je zelf gek bent op tuinieren 'ga je gang'.

Waar

Wij wonen in het oude dorp van Blaricum. Dus midden in 't Gooi met veel natuurgebied rondom waar je kunt wandelen en fietsen. Op een half uurtje rijden zit je in hartje Amsterdam of Utrecht. En daarnaast zijn er vele leuke plaatsen in de buurt, zoals Laren, Naarden Vesting. Muiderberg en Spakenburg. Ons huis is een 2-onder-1-kap met rondom tuin en vele plekjes waar je lekker kunt zitten, eten, lezen etc. In het dorp -5 min lopen- zit een grote Albert Heijn, een goede bakker, groenteman en slager; een Kruitvat en DA. Ook zit er diverse horeca waar je koffie kunt drinken, ijs of taart halen of iets voor als je niet wilt koken. Nabij zijn de dorpen Laren en Huizen. Beiden met een iets groter dorpscentrum en ook kledingzaken etc.

Wanneer

De zomervakantie begint hier op 12 juli en duurt tot en met 26 augustus.
We hebben nog niets gepland, maar zouden in deze periode graag 3 tot 4 weken aaneengesloten op vakantie gaan. Datum nog te plannen in overleg met jou/jullie.