Photo

  • NL, Groningen, Harkstede
  • 2 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig

Wie

Hallo, wij zijn een gezin met twee kinderen van 8 en 11 en onze hond Bob, rustige labrador van 2 jaar. Bob is onze eerste hond in het gezin en we zijn allemaal dol op hem. We zijn net verhuisd naar een vrijstaand huis aan het water en zoeken voor de vakanties oppas aan huis. Bob is toch echt ons 3e kind ligt het liefst bij z'n baas op de bank tegen hem aan. We zouden het heel leuk vinden om een passende oppas te vinden, zonder kinderen en eigen hond.

Wat

Het gaat om Bob, onze 2-jarige donkerbruine labrador. Het oppassen gaat vooral om het uitlaten en verzorgen van Bob. Hij gaat 3x per dag uit. We hebben 3 verschillende wandelclubjes (middag, avond en weekend) met allemaal andere honden. Bob vindt dat heel gezellig. Bob is wel gewend om vroeg te gaan wandelen rond 7.30. De laatste wandeling is 's avonds rond 19.30. Daarna gaat Bob slapen. Als je nog een avondwandeling doet om 23.00, dan kun je denk ik 's ochtends wel wat later.

Waar

In Harkstede, dorpje vlakbij de stad Groningen. Ons vrijstaand huis staat in een woonwijk, we wonen aan het water, dus 's zomers zwemmen, suppen en genieten van ander waterplezier. Onze dochter heeft elk zomer zeilles op het meer waar ons water ook verbinding mee heeft.

Wanneer

We hebben een wintersport geboekt in de 2e week van de kerstvakantie. We vertrekken in principe op 31 december om 7 uur 's ochtends. Denk misschien voor de oppas dat het handig is om 30 december al te komen en misschien gaan wij dan eerder weg. We zijn zaterdag 8 januari eind van de dag weer terug. In de meivakantie willen we ook weer weg, dus dat zou ook fijn zijn om dan dezelfe oppas weer in huis te hebben.